جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 1276
Theory's limits: philosophy and the law
نویسنده:
Troy L Booher
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : رابطه حقوق و فلسفه به راحتی و اغلب اغراق آمیز است. در این پایان نامه به رابطه مناسب حقوق و فلسفه اشاره کردم. مشکل اولیه ای که من شناسایی می کنم، اشتباه گرفتن یک موضوع مفهومی با یک موضوع عملی است. در حالی که تئوری می تواند تقریباً هر مشکلی را روشن کند، محدودیت هایی دارد. و درک محدودیت ها به همان اندازه مهم است که درک نظریه. این پایان نامه شروع به شناسایی برخی از این محدودیت ها می کند زیرا آنها به مسائل حقوقی مربوط می شوند. این پایان نامه به بررسی استفاده مناسب از فلسفه زبان در بحث های مربوط به نحوه تفسیر متون حقوقی، به ویژه قوانین اساسی می پردازد. سپس به بیهودگی تلاش برای تبیین دکترین حقوقی با تعاریف دقیق تر، مانند تعاریف «دین» و «گفتار تجاری» اشاره می کند. در نهایت، رابطه بین بحث های فلسفی مربوط به اراده آزاد و بحث های حقوقی در مورد میزان ارتباط اراده آزاد با پاسخگویی قانونی را بررسی می کند. درس حقوقی این است که گرایش‌های کنونی برای تلقی علم مغز به‌عنوان منافی مسائل مربوط به پاسخگویی قانونی باید با شک و تردید نگریست. در پایان، امیدوارم خواننده را متقاعد کنم که اگرچه روش‌های فلسفه برای کسانی که حقوق را تحلیل می‌کنند ارزشمند است، اما نتیجه‌گیری‌های فیلسوفان اگر در تصمیماتی که قضات در تفسیر حقوق می‌گیرند وارد شوند، بیشتر احتمال دارد که باعث سردرگمی شوند تا شفافیت. برای کسانی که در کار میان رشته ای در این دو حوزه مشغول هستند، پیام «توقف» نیست، بلکه «با احتیاط ادامه دهید».
سودمندی دین: میل، نیچه و جیمز [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Brad Musil
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : در مقابل حقیقت دین، فایده دین موضوعی است که از نظر تاریخی مورد توجه پژوهشگران فلسفی و گفتمان روزمره قرار نگرفته است و هدف این پایان نامه جلب توجه بیشتر به ثمرات دین در زندگی روزمره است. فایده دین مبحث گسترده ای است و به منظور ارائه یک برخورد معقول از آن، پایان نامه بر طرح کلی بینش های ارائه شده توسط سه فیلسوف قرن نوزدهمی متمرکز است، که فایده دین برای آنها موضوع مهمی بود: جان. استوارت میل (1806-1873)، فردریش نیچه (1844-1900)، و ویلیام جیمز (1842-1910)؛ این امر با اختصاص فصلی به متنی که توسط هر یک از این متفکران تألیف شده است، انجام می‌شود: 1) سودمندی دین (میل)، 2) ضد مسیح (نیچه)، و 3) انواع تجربیات دینی (جیمز). در این آثار، میل، نیچه و جیمز از مواضع مختلفی در مورد فایده دین دفاع می‌کنند و بررسی روشنگر بسیاری از موضوعات مرتبط (مانند رابطه بین دین و اخلاق و رابطه بین دین و شادی) ارائه می‌کنند. این پایان‌نامه با توجه به تحلیل‌های متنی ارائه‌شده، نتایجی را در مورد سودمندی دین به دست می‌آورد، و اهمیت -و چشم‌اندازی برای- پژوهشی که به موضوع در پرتو این نتیجه‌گیری‌ها اختصاص داده شده است را برجسته می‌کند. به طور خاص، پیشنهاد می‌کند که ما دلایل خوبی برای زیر سؤال بردن مزایای اخلاقی که اغلب به دین نسبت داده می‌شود، داریم، اما با این وجود، دین برای برخی - و شاید بسیاری - افرادی که در غیر این صورت هرگز نمی‌توانند خوشبختی پیدا کنند، بسیار مفید است. اگرچه ممکن است برخی بدون کمک دین شادی پایدار را تجربه کنند (برخلاف آنچه جیمز پیشنهاد می کند)، برخی دیگر برای یافتن آرامش خاطر به رستگاری مذهبی نیاز دارند (بر خلاف آنچه میل، تا حدی کمتر، و نیچه، تا حدی میزان بیشتر، پیشنهاد کنید).
پی. دی. دواندان، ام. ام. توماس و وظیفه الهیات بومی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
S. A Morton
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منطق مکملیت در علم و الهیات [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Christopher Barina Kaiser
نوع منبع :
رساله تحصیلی
الهیات آر. اس. توماس [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
E A Penelope Gough
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
کلیدواژه‌های اصلی :
الهیات خلقت در اوریجن [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Jacques Haers
نوع منبع :
رساله تحصیلی
  • تعداد رکورد ها : 1276